zondag 21 september 2014

Indian Summer en meer

Net zoals de rest van Nederland heb ik de afgelopen week genoten van het heerlijke weer. Een echte oudewijvenzomer of zoals een vriendin zei Indian Summer. Ik ben lekker veel buiten geweest en heb meerdere korte wandelingen gemaakt. Wat een cadeautje.

Met mij gaat het verder relatief goed. Als ik me koest houdt en geen gekke dingen doe voelt het lijf best oké en daar word ik altijd blij van. Desondanks was ik behoorlijk actief, ik kan het niet laten als ik me goed voel. Naast de wandelingen die ik maakte heb ik uitgebreid gekookt en zelfs mijn keuken heb ik gepoetst, niet alles tegelijk maar een kastje per dag. Nou is poetsen niet echt mijn hobby, maar als je duidelijk resultaat ziet is het eigenlijk best leuk en geeft het voldoening.

Ook ben ik bij de huisarts geweest. De drempel om naar de huisarts te gaan is tegenwoordig zo hoog als de Kilimanjaro maar soms heb je geen keus dus verzamelde ik al mijn moed en maakte een afspraak. Hij bleek helaas weer geen idee te hebben wat de huisarts zelf nogal frustrerend vond. Persoonlijk was ik daar al op voorbereid aangezien ik dat veel vaker heb gehoord. Nu vindt hij het beter dat ik opnieuw naar een specialist ga maar daar moet ik nog eens goed over nadenken. Ik heb de laatste vijf jaar zo’n tien verschillende specialisten bezocht en het uiteindelijk resultaat daarvan is nogal teleurstellend.
Maar ik wil dit schrijfsel graag positief afsluiten, het gaat best goed met mij, dus ik ben blij!

8 opmerkingen:

 1. Op naar meer van dat nieuws! Heerlijk voor je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om te lezen dat het goed met je gaat! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeuhhhh, hier word ik blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yiehaa! En vasthouden die vooruitgang. Het blijkt maar weer: je kan meer dan je denkt. Ik ben hartstikke blij voor je :-D
  Eigenlijk heb je maar één goede specialist nodig, maar zie er maar eens eentje te vinden...
  Liefs Kakel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed zo zo doorgaan hou dit ritme vast en we blijven duimen.
  Tja specialist, lastige , doe wat je hart je ingeeft .

  Liefs

  Lin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk dat je je zo goed voelt zeg, het was ook heerlijk weer , ik heb er ook enorm van genoten! Sterkte met je besluit over de specialist!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn voor je. En denk maar goed na over een specialist. Kan me voorstellen dat dat ook weer veel energie opslorpt. Is altijd zo moeilijk he, om te bedenken wat wijsheid is.
  Ik heb alle linkjes op mijn ME blog weggehaald, die van jou is verhuisd naar min of meer. Zie ik het ook sneller als je iets hebt geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is goed hoor, voelt me vereerd dat ik nu zo maar op de Min of Meerblog mag staan :p.

   Verwijderen